Gradonačelnik Vučević ispunio želju dečaku

Autor: Novosadaska tv

Vesti

26.08.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aljoša je samo poslao mejl Vučeviću i sve je odmah sređeno tip-top.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Miloš Vučević

Aljoša Krivokapić (11), učenik šestog razreda Osnovne škole "Petefi Šandor" pisao je gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću zamolivši ga da srede teren za košarku ispred njegove zgrade kako bi mogao svakodnevno da trenira sa drugarima. Nije ni sanjao, kako kaže, da će mu gradonačelnik ispuniti želju i napraviti potpuno nov teren.

- Slobodno vreme volim da provodim sa društvom na sportskom terenu ispred zgrade. Međutim, teren uopšte nije bio u dobrom stanju, pa sam rešio da pošaljem imejl gradonačelniku Milošu Vučeviću. Zamolio sam da nadležni dovedu teren u ispravno stanje, što su oni i učinili - kaže Aljoša.

On dodaje da se dosta radio na sređivanju sportskog terena, koji je sada gotovo neprepoznatljiv, na radost sve dece iz kraja.

- Na dečijem igralištu trebalo je popuniti ogromnu rupu, koja je nastala paljenjem vatre. Iskreno, mislio sam da će oni samo tu rupu popuniti, međutim sve je kompletno promenjeno i izbetonirano. Ofarban je i koš, nacrtane linije na terenu, postavljene su nove ljuljaške. Napravili su nam jedno bezbedno i uređeno igralište, na kojem sada uživamo - naglašava Aljoša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading