Srpski telegraf poklanja dodatak "Penzioner": Da li bake trebaju biti plaćenje za pomoć koju pružaju svojim najbližima?

Autor:

Vesti

20.08.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dodatku Penzioner pročitajte da li bake treba da naplaćuju svoj rad? Današnji tempo života mladim roditeljima nameće puno obaveza. Stoga se često dešava da roditelji jednostavno ne mogu da stignu da decu pokupe iz škole, vrtića ili odvedu na trening. U takvim situacijama bake su od neprocenjive pomoći, te se postavlja dilema da li "baka servis" trebaju biti plaćenje za pomoć koju pružaju.

Ova dilema raspirila je burnu raspravu te su tabori oštro podeljeni na one koji ovaj gest podržavaju, i na one koji smatraju da je potpuno suludo plaćati sopstvene roditelje za pomoć koju pružaju. U našem dodatku ovo pitanje je detaljno ispitinao te možete saznati koji su to argumenti "za". a koji su "protiv".

Ministar Zoran Đorđević obišao je gerontološki centar u Rumi koji brine o najstarijim Sremcima, i naglasio da je briga o najstarijama jedan od prioriteta Vlade republike Srbije.

Dodatak Penzioner donosi ekskluzivni intervju sa Evom Ras. Ova intimna ispovest ostaviće snažan utisak na vas jer se naša poznata glumica se u potpunosti otvorila novinaru našeg lista.

Za vaše zdravlje donosimo vam kako da se borite protiv Alchajmerove bolesti, Kao i koji su to događaji koji mogu da ubiju mozak i kako efikasno da se izborimo sa stresnim događajima.

Sve ovo kao i još puno korisnih informacija možete pročitati u dodatku "Penzioner" koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Penzioner za 21. 8. 2018

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading