Stefanović: "Kuća bezbednosti" je najbolji primer rada policije u zajednici

Autor:

Vesti

20.08.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović istakao je danas da je "Savetovalište za bezbednost" u Pančevu, kroz koje je od osnivanja aprila 2016. godine korisne informacije i savete dobilo 2.115 građana, najbolji primer rada policije u zajednici.

Foto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović tokom posete Kući bezbednosti

Stefanović je danas obišao policijske službenike koji rade u ovom Savetovalištu, koje je poznatije kao "Kuća bezbednosti", kako bi sa njima razgovarao o načinu i metodama njihovog rada, pitanjima koja građane najviše zanimaju, ali i o merama koje treba preduzeti kako bi njihov rad bio još efikasniji. 

Ministar je ocenio da je ovo Savetovalište svojim radom i ostvarenim rezultatima za više od tri godine postojanja opravdalo svoje postojanje i proaktivnim pristupom približilo rad policije građanima.    

Foto: MUP Srbije

U "Kući bezbednosti" građani od iskusnih policijskih službenika mogu dobiti odgovore na sva pitanja iz delokruga rada Ministarstva unutrašnjih poslova, a policajci koji ovde rade, na poziv građana, izlaze i na teren i pružaju savete i informacije sugrađanima, a sve u cilju podizanja njihove lične i imovinske sigurnosti.

"Savetovalište za bezbednost" nalazi se u Ulici vojvode Radomira Putnika 14 u Pančevu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading