(VIDEO) On je svirao "Zvončiće" na 6 balkanskih načina: Sada je novim nastupom na hrvatskoj plaži napravio haos i oduševio!

Autor: Republika

Vesti

12.08.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate se momka koji je zapalio Balkan svojom izvedbom "Žvončića" na srpski, hrvatski, crnogorski, slovenački, bosanski i makedonski način? Ponovo je imao "nastup" koji je izazvao oduševljenje i to na plaži!

Naime, Samir Nurkić koji je poznat po svom vrhunskom umeću sviranja harmonike, napravio je pravi spektakl na jednoj plaži u Hrvatskoj.

Čim je počeo da svira prve taktove poznatog hita Miroslava Ilića "Pozdravi je, pozdravi" publika se okupila oko njega, mnogi su se latili telefona kako bi zabeležili ovaj spontani trenutak. 

Vrlo brzo se počela i naručivanja pesama, pa je nakon srpskog hita, usledila i pesma "Sarajevo, grade moj" i mnoge druge.

Dok se Samir šetao kroz publiku brzo je našao i "pomoć", jedna žena je zapevala sa njim.

Sve u svemu, video prikazuje jednu prelepu atmosferu, kao i to da ljudi sa Balkana zaista umeju da uživaju u muzici na isti način i da ona uspeva da izbriše sve razlike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading