U toku noći i sutra na OVOM graničnom prelazu se očekuju gužve!

Autor: Republika

Vesti

03.08.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na graničnom prelazu Preševo u toku noći očekuje se pojačan intenzitet autobuskog saobraćaja, kako na ulazu, tako i na izlasku iz zemlje, a sutra jak intenzitet putničkog saobraćaja u oba pravca, izjavio je pomocnik komandira stanice granične policije Preševo Borivoje Stanojković.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

On je za Tanjug rekao da zadržavanja na tom prelazu ne bi trebalo da traje duže od 40 munuta.

Stanojković je rekao da se trenutno na tom prelazu prema Severnoj Makedoniji odvija saobraćaj putničkih motornih vozila veoma jakog intenziteta.

U proteklih 24 sata ovaj granični prelaz prošlo je ukupno 80.000 putnika, odnosno 18. 000 putničkih motornih vozila i 250 autobusa.

- U toku noći očekujemo pojačan autobuski saobraćaj i na ulazu i izlazu zemlje. U toku sutrašnjeg dana očekujemo jak putnički saobraćaj u oba pravca, a imamo dovoljan broj izvršilaca u smenama te očekujemo da zadržavanja za prelazak granice neće biti duža od 40 minuta - kazao je Stanojković.

Putnici kažu da u proseku čekaju od 45 minuta do dva sata na ulazak, odnosno izlazak iz zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading