Aleksandaru (23) se od 7. juna misteriozno gubi svaki trag! Uplakana majka moli za pomoć, prepoznaćete ga po upečatljivoj tetovaži

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

02.08.2019

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Orašanin (23) došao je iz rodne Kikinde u Beograd da zaradi nešto novca i pomogne porodici koja živi teško. Uspeo je sa bratom da nađe posao u jednoj brvnari. Mučio se, ali je trpeo.

RepublikaFoto: facebook.com/Svetlana Kostic
Aleksandar Orašanin

Od 7. juna, misteriozno mu se gubi svaki trag. Iz stana je izašao u plavičasto sivim bermudama i sivoj majci. Nije poneo mobilni telefon. Njegov brat i prijatelji iz Beograda čuli su se poslednji put sa njim 6. juna. Ništa nije slutilo na ovakav sled događaja.

Njegova majka Slavica moli sve kojima se učini da su ga videli, da jave njoj na telefon 064/416-31-33 ili najbližoj policijskoj stanici.

- Aleksandar je dobar momak. Ne goni se ni krivično ni prekršajno. Nije problematičan - napominje Slavica.

Na pitanje da li je Aleksandar možda imao nekih problema, odgovara da zdravstvenih nije, ali da joj se pri poslednjem susretu žalio da ne može više da izdrži ovakav život.

- Rekao mi je da nema posla, da je teško, a da on treba da osnuje porodicu - kroz suze nam priča Slavica. Kako kaže, oni tri godine nemaju struju, ali dodaje da imaju sve ostalo.

- Aleksandar je ovde počeo i da sređuje sobu za njega i brata - kaže nam na kraju razgovora.

Za njim je izdata i potraga od strane MUP-a. Možete ga prepoznati i po tome što na desnoj ruci ima upečatljivu tetovažu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading