Festival zanatskog piva "Craftwerk" prvi put u Staroj Pazovi: Večeras nastupa Van Gogh!

Autor: Republika

Vesti

31.07.2019

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji piva i dobre muzike imaju čemu da se raduju jer danas počinje dugočekivani festival zanatskog piva pod nazivom Craftwerk i trajaće sve do subote, 03. avgusta.

RepublikaFoto: Festival kulture mladih
Foto: Ilustracija

Festival će biti smešten na centralnom gradskom trgu u gostoljubivoj Staroj Pazovi i okupiće 13 kvalitetnih zanatskih pivara koje će se posetiocima predstaviti najrazličitije vrste i ukuse ovog osvežavajućeg letnjeg napitka.

Stara Pazova će u narednim danima biti epicentar zabave i prava oaza za osveženje i beg od gradske verve ali ujedno i prilika da se na jednom mestu probaju neka od najboljih zanatskih piva domaće craft scene.

Turistička organizacija Stare Pazove pobrinula se da festival obogati i kvalitetnom gastronomskom ponudom i sjajanim muzičkim programom kako bi uživanje u hrani i piću bilo upotpunjeno na najbolji mogući način. Iskusni blues bendovi doprineće opuštenoj festivalskoj atmosferi i preneće duh svetskih craft festivala u srce Srema.

Craftwerk festival ima za cilj i promociju craft pivarstva kao jedne od najbrže rastućih privrednih grana u Srbiji. Sve je više malih zanatskih pivara koje polako osvajaju tržište i pronalaze svoje mesto među poznatim industrijskim brendovima. Festivali zanatskog piva samo su još jedan od načina afirmacije "kućnog pivarstva" i način da se publici približi filozofija zanatskog pivarstva koje kreće iz ljubavi, simboliše ga večito istraživanje i usavršavanje, i to je ono što čini razliku i daje kvalitet.

Ulaz na Craftwerk je slobodan, a radno vreme festivala je od 16:00 do 01:00 h!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading