Dugačke kolone zbog SERIJE SUDARA NA AUTO-PUTU na ulasku u Beograd

Autor: Blic, Republika

Vesti

29.07.2019

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija saobraćajnih nezgoda i incidenata dogodila se danas na auto-putu Beograd-Niš, na potezu od Umčara do Bubanj potoka i to u oba smera!

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Foto: Ilustracija

Kako javljaju mediji, kod Bubanj potoka je pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo do prevrtanja jednog vozila na krov. - Jedna osoba je prevezena u Urgentni centar sa lakšim povredama - rekli su za medije iz Hitne pomoći.

Na ovom delu auto-puta došlo je do stvaranja kolona, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija veoma otežano. - Nezgoda se dogodila kod Bubanj potoka, kod skretanja na Kružni put - potvrdili su za medije iz MUP-a Srbije, uz napomenu da se saobraćaj otežano odvija.

Nešto nakon podneva, kako su javili sugrađani, došlo je i do nezgode kod Begaljičkog brda kada je jedan automobil završio u zaštitnoj ogradi. Kako su rekli iz Hitne pomoći Grocka, oni ovom prilikom nisu intervenisali.

Konačno, dan je počeo lančanim sudarom na isključenju za Umčare. U udesu tri vozila, srećom, nije bilo povređenih, ali se saobraćaj nekoliko sati odvijao otežano, samo srednjom saobraćajnom trakom u smeru ka Nišu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading