(VIDEO) Apel saobraćajne policije: Zbog neopreznih vozača prošlog vikenda poginulo devetoro, povređeno 100!

Autor:

Vesti

29.07.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije apelovala je danas na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i tako sačuvaju svoj i tuđe živote.

Foto: e-stock/M. LUČIĆ

- Proteklog vikenda u saobraćajnim nezgodama u Srbiji život je izgubilo devet osoba, dok je 100 ljudi povređeno. Prve analize pokazuju da su najčešći uticajni faktori ovih saobraćajnih nezgoda bili neprilagođena brzina, nepropisno preticanje, a simptomatično je i da veliki broj učesnika nije koristio sigurnosni pojas u trenutku saobraćajne nezgode - ukazao je Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije. 

On je istakao da saobraćajna policija od početka letnje sezone sprovodi akcije pojačane kontrole saobraćaja, što će činiti i u narednom periodu. 

- Uprava saobraćajne policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propisana ograničenja brzine, da koriste sigurnosni pojas na prednjem i zadnjem sedištu i da na put kreću isključivo ukoliko su odmorni i prave pauzu na svaka dva sata - poručio je Radenković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading