Otac nestale Marije Đenadić sumnja na najgore! Iza mladića sa kojim se dopisivala na Fejbuku stoji čovek od 60 godina

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

25.07.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Marijom Đenadić (16), devojčicom iz sela Ratkovac kod Lajkovca koja je nestala u ponedeljak, 22. jula, i dalje se traga.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Marija Đenadić

Otac Zoran kaže za Telegraf.rs da je očajan jer mu sve ukazuje na to da je Mariju oteo muškarac koji se lažno predstavljao na Fejsbuku i sa kojim se devojčica intenzivno dopisivala.

- Ona je u pubertetu. Prihvatala je svakoga za prijatelja na Fejsbuku, dopisivala se sa mnogim momcima. Nisam znao šta da preduzmem i oduzeo sam joj mobilni telefon. Sada ne znam da li sam pogrešio, jer da ima mobilni kod sebe, policija bi je lakše locirala - priča Zoran Đenadić za naš portal.

Kako kaže, u policiji su mu rekli da se iza profila poslednjeg momka sa kojim se njegova ćerka intenzivno dopisivala i dogovarala susret, krije muškarac od 60 godina. Posle ovog saznanja, dodaje, ne može da se oporavi od šoka i samo moli boga da je Marija živa.

- Ona je iskoristila priliku dok je brat spavao i sa njegovog mobilnog je dogovorila susret s tim čovekom, ne znajući ko je on zapravo. U telefonu su samo ostale njene fotografije pred polazak - navodi skrhani otac.

Foto: facebook.com/printscreen

Poslednja fotografija koju je Marija ostavila pred sastanak sa nepoznatim muškarcem, Foto: Privatna arhiva

Pored svega toga je, kaže, neko otvorio lažni profil sa Marijinom fotografijom i sa tog profila na njen mesindžer slao golišave fotografije devojčica.

- Znam svoju ćerku. Na tim fotografijama nije ona. Ali, slike su užasne. Ovo kroz šta sad prolazimo je pakao - jedva govori Zoran.

Podsetimo, Marija je poslednji put viđena oko 15 sati, na putu Slovac - Lajkovac. Na sebi je imala kratak šorts, roze majicu i torbicu Zabrinuta porodica moli sve kojima se učini da su je videli da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu.

Komšije koje pomažu da se devojčica nađe kažu da je Marija prošle godine doživela neprijatnost, kada je otišla da se vidi sa dečkom koga je upoznala preko društvenih mreža.

- Ušla je u njegova kola, vozili su se neko vreme, a onda ju je on izbacio i ostavio pored puta - prisećaju se komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading