Odvratno, bizarno, ogavno: Sredovečna žena bez imalo blama izvršila nuždu u autobusu

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

21.07.2019

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U autobusu koji je večeras oko 19 časova krenuo iz Subotice za Beograd desilo se nešto za šta se, u najmanju ruku, može reći da je odvratno. Naime, negde posle Novog Sada jedna sredovečna putnica odlučila je da se olakša i to usred autobusa!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako su ispričali putnici, ona je otišla do stepenica kod zadnjih vrata i izmokrila se, da bi se potom opušteno vratila na svoje mesto kao da ništa nije bilo.

- U Novom Sadu autobus je stajao 15 minuta, ali izgleda da nije htela da ide u toalet jer se plaća 50 dinara. Ali je autobus krenuo, nije prošlo mnogo ona je ustala i prišla zadnjim stepenicama. Vozač je prigušio svetlo u autobusu, pošto je noć, a ona je to iskoristila i obavila šta je obavila - ispričala je Zorica M. koja se nalazila u autobusu.

Međutim, tu nije kraj ove odvratne priče. Zorica kaže da je autobus bio pun jer su u Novom Sadu ušli neki mlađi putnici, koji su se vraćali sa nekog događaja. Da zlo bude veće, na stepenicama je sedeo jedan mladić koji nije mogao da nađe mesto u autobusu, a kada je žena prišla on je ustao ne sluteći šta će se desiti.

 

 

- Dečko je ustao i počeo da priča sa svojom drugaricom koja je sedela na sedištu, a nije gledao šta se dešava. A onda se ona spustila i obavila nuždu, a onda se vratila na svoje mesto. Vozači nisu ni videli šta je uradila jer je svetlo bilo prigušeno, a mi koji smo videli smo bili šokirani. Toliko smo svi bili u šoku, da niko nije stigao ni da reaguje - ispričala je Zorica.

Ali ovo nije bio kraj priče jer je ista žena na kraju zaustavila autobus da bi opet vršila nuždu, ali ovaj put veliku.

- Kada smo se isključili sa auto-puta ka Beogradu, ona je tražila od vozača da stane negde kako bi otišla u toalet. A on je to i učinio. Pretpostavljam da sad ovaj put nije mogla da ovu vrstu nužde nije mogla da obavi u vozilu - kaže ova šokirana putnica.

Inače, žena je na kraju izašla u Beogradu i mirno otišla svojim putem dok vozači i kondukter i dalje nisu znali šta im se desilo u vozilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading