Poklanjamo "Srpski kuvar": Jelena Trivan sprema za vas specijalitet od ćuretine

Autor: Republika

Vesti

11.07.2019

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog petka uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo "Srpski kuvar".

Foto: Republika

U raju se ovako sprema ćuretina

Direktorka "Službenog glasnika" Jelena Trivan za sebe kaže da je profesionalac u kuhinji. Kuva od 12- godine i ističe da nema jela koje ne zna da spremi. Za čitaoce Srpskog telegrafa spemila je specijalitet od ćuretine.

Lagani letnji zalogaji

Blogerka Ana Ćubela spremila je za vas zdrave horono obroke: jutarnju salatu za doručak, grčke burgere za ručak i tikvice punjene tunjevinom za večeru.

Ishrana prepuna kalorija

Ukoliko želite da probate poljsku kuhinju, odmah prestanite da brojite kalorije jer su jela u ovoj državi uglavnom jaka. Poljaci obožavaju meso, najviše goveđe, prasetinu i piletinu, ali se u njihovim specijalitetima neretko pojavaljuju i povrće, mlečni proizvodi i začini. U našem dodatku naučićete da spemate: kotlet šabove, golabki, bigos, zapijekanku od krompira i pijerogi.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas u besplatnom dodatku "Srpski kuvar", koji izlazi petkom uz štampano izdanje Srpskog telegrafa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading