Havarija na cevovodu: Ceo Zrenjanin ostao bez vode

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.07.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog havarije na magistralnom vodu cevovoda u Zrenjaninu prekinuto je snabdevanje vodom u celom gradu, kako bi bili završeni radovi na sanaciji.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

To se dogodilo u ponedeljak uveče, a radovi se i danas nastavljaju, zbog čega je na snazi režim smanjenog pritiska, saopštili su iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Gradonačelnik Zrenjanjina Čedomir Janjić izjavio je za televiziju Prva da bi problem trebalo da bude rešen u roku od nekoliko sati.

- Juče se desila havarija na magistralnom vodu našeg cevovoda koji od izvorišta prenosi vodu do ostatka grada. Danas to mora da se reši. Ceo grad ili nema vodu ili ima slab pritisak, tako da moramo to da rešimo u narednih nekoliko sati - rekao je Janjić.


Na sanaciji najveće havarije na vodovodnoj mreži u proteklih nekoliko godina angažovane su sve ekipe JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin i raspoloživa teška mehanizacija preduzeća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading