Drama u akva parku u Jagodini: Deca zbog hlora dobila gušenje, nastala opšta panika

Autor: Republika

Vesti

09.07.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetak mališana koji su juče uveče smešteni na Odeljenju pedijatrije jagodinske bolnice, oko 19.30 hitno su preveženi iz Akva parka zbog "posledica nestručnog rukovanja hemikalijama za čišćenje vode." Niko od nadležnih iz Doma zdravlja i Opšte bolnice nije želeo da priča o tome, osim što su prokomentarisali "da su deca dobro".

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

 Dvadesetak dece koja su imala trening večeras u velikom bazenu, vozilima Hitne pomoći hitno je preveženo iz Akva parka u bolnicu. Deca su smeštena na odeljenju pedijatrije. Sumnja se da je reč o velikoj količini hlora koja je ubačena u bazen i da su deca odreagovala - kažu zabrinuti roditelji koji su se večeras okupili u bolnici.

Prema nezvaničnoj verziji događaja, neko je pre vremena pustio hlor u bazen i deca su odreagovala gušenjem, respiratornim i stomačnim problemima, povraćala i plakala. Na bazenu je nastao haos, neka deca su otišla vozilima Hitne pomoći, neke su roditelji direktno vozili na odeljenje. U toku su dijagnostičke procedure. Prema tim informacijama, hospitalizovano je tridesetak mališana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading