Stiže osveženje, a evo gde se očekuju nepogode

Autor: Srbija danas, Republika

Vesti

09.07.2019

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana nas očekuje promenljivo vreme, sa dosta padavina.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se danas i u sredu na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije očekuju pljuskovi i grmljavina, koji će povremeno biti praćeni jakim i olujnim vetrom, mestimično uz veću količinu kiše, naročito u sredu od 30 do 40 mililitra za 12 sati.

Na severu ujutru prestanak kiše, a tokom dana promenljivo sa sunčanim intervalima i suvo. U ostalim krajevima povremeno kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, koji će na jugozapadu, jugu i jugoistoku ponegde biti praćeni jakim i olujnim vetrom.

Najniža temperatura od 15 do 19, a najviša od 23 na zapadu do 30 stepeni na jugu Srbije. 

U sredu nas očekuje slično vreme, pretežno oblačno i još malo svežije sa kišom i pljuskovima, koji će na jugozapadu, jugu i jugoistoku biti praćeni grmljavinom i jakim i olujnim severozapadnim vetrom uz mestimično veću količinu kiše.

Na severu suvo sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 19, a najviša od 20 do 24 stepena. Uveče i u toku noći u svim krajevima razvedravanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading