Drama u Novom Sadu! Nevreme pomerilo festival! Posetioci se od oluje krili ispod mostova, na tvrđavi puklo drvo

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

07.07.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oluja koja se nadvila nad Novim Sadom i okolinom, posle 17:30 časova, napravila je veliku štetu. Pojedini putevi i saobaćajnice su zakrčeni zbog padanja grada, a delovi grada i prigradskih naselja su ostali bez struje.

RepublikaFoto: Facebook.com/Dusan Miletic
"Egzit" ispod mosta

Zbog jakog olujnog nevremena obarano je drveće u svim delovima grada - od Novog naselja i Satelita, preko Limana i Štranda, gde su se posetioci plaže razbežali ili sakrili ispod Mosta slobode, do svih okolnih prigradskih naselja.

 

 

Drveće je padalo svuda po gradu, kao i granje, a više automobila je oštećeno u svim kvartovima.

 

 

Prema onome što pišu Novosađani, drveće je palo na automobile na Limanima, Satelitu, Ribarcu, a navodno je oštećeno i jedno vozilo policije ili žandarmerije na Petrovaradinskoj tvrđavi.

 

 

Kako su 021.rs javili građani, sa zgrade Agrovojvodine na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara otpao je deo limenog krova, a u Futogu je oluja polomila i betonsku banderu u Omladinskoj ulici, zbog čega je taj deo grada ostao bez struje.

 

 

- Nevreme na Tvrđavi lomilo grane sa drveća. Exit zatvorio kapije do 8h. Ako se nevreme do tada vrati, kreće evakuacija - napisao je jedan korisnik na Tviteru.

 

 

Za sada od dežurnih službi nema zvaničnih informacija o šteti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading