Od Silvane do Nirvane! Počinje karneval u Vrnjačkoj banji!

Autor: Informer, Republika

Vesti

06.07.2019

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni Vrnjački karneval, jedna od najvećih turističkih manifestacija u Srbiji, održaće se 15. put od nedelje, 7. do 14. jula u Vrnjačkoj banji. Tokom karnevalske nedelje, Banja postaje scena na kojoj se održava veliki broj maskenbala, festivala, koncerata, žurki, predstava, sportskih dešavanja.

RepublikaFoto: AP
Foto: Ilustracija

Program će u nedelju otvoriti koncert legendarne grupe "Atomsko sklonište", a u narednim danima nastupiće i Ivana Selakov, Dejan Petrović i "Big bend", Ljuba Stanković, Lepa Brena, pobednik takmičenja "Zvezde Granda" Mirza Selimović, Marija Šerifović i mnogi drugi.

Centralni događaj karnevala, Velika međunarodna karnevalska povorka, biće organizovana 13. jula u 20 sati, a Dečja povorka 10. jula u 19 sati. Od ostalih dešavanja vredi izdvojiti "Karnevalski plesni spektakl" na kome će nastupiti gosti iz Perua, Kazahstana, Meksika, Turske, Baškirije, Češke, Poljske.

U utorak će biti održan i festival Vrnjačka muzička noć, na kome će nastupiti zvezde domaće muzičke scene, Izbor za mis Vrnjačke Banje... U pratećim programima planirane su dečje pozorišne predstave, izložbe, takmičenja u paraglajdingu, streličarstvu, karnevalska trka, modna revija. Organizator manifestacije je Turistička organizacija Vrnjačke Banje uz podršku SO Vrnjačka Banja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading