Opština Rakovica nagradila najbolje: Na svečanosti učenici primili zaslužena priznanja

Autor:

Vesti

25.06.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikoj sali Opštine Rakovica uz prisustvo velikog broja učenika, roditelja i nastavnika najboljim učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola sa teritorije Rakovice uručene su nagrade.

RepublikaFoto: Republika
Svečana dodela nagrada

Nagrade su uručene đacima, nosiocima priznanja „Vuk Karadžić“, priznanja „Đak generacije“, priznanja „Sportista generacije“, kao i priznanja za izuzetne rezultate u Muzičkoj školi. Nagrade je dobilo ukupno 205 učenika. 

Predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić čestitao je učenicima Rakovice na ostvarenom uspehu. Kocić je dodao da su oni najbolje što Rakovica ima i poželeo im je sreće u daljem školovanju i životu. Učenicima je na uspehu čestitala i rukovodilac Odeljenja za obrazovanje Nada Ćosić.

RepublikaFoto: Republika

Ove godine u Rakovici „Vukovu diplomu“ dobilo je 170 đaka, od toga 123 učenika osnovnih škola i 47 srednjoškolaca. Priznanje „Đak generacije“ ponelo je 14 učenika, priznanje „Sportista generacije“ je primilo 11 učenika, dok je priznanje za izuzetne rezultate u muzičkoj školi dobilo 10 učenika.

RepublikaFoto: Republika
Učenici na dodeli nagrade

Rakovički Vukovci su kao nagradu dobili komplet knjiga „Veliki srpski naučnici“ (tri knjige o našim najvećim naučnicima Nikoli Tesli, Milutinu Milankoviću i Mihajlu Pupinu), dok je đacima generacije uručena knjiga Ive Andrića „Roman“, u kojoj se nalaze najbolji romani našeg nobelovca.
Najboljim učenicima Rakovice nagrade su uručili predsednik Opštine Rakovica Vladan Kocić, zamenik predsednika opštine Rakovica Dušan Đaković i članovi Veća GO Rakovica Snežana Predojević, Nenad Milenković, Novica Barjaktarović i Miloš Simić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading