Drži vodu dok... "Ada mol" se raspada, ugroženi posetioci

Autor:

Vesti

21.06.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni mesec dana od otvaranja, šoping-centar "Ada mol" u Beogradu počeo da se raspada s prvom kišom! Zgrada je usled velikog nevremena koje je u sredu po podne zahvatilo prestonicu počela da prokišnjava, voda se slivala sa plafona, iz liftova, pa je tržni centar i evakuisan zbog problema sa vodovodnim i električnim instalacijama, kao i poplave na parkingu. Naime, ulazi na parking bili su zatvoreni, a u samom centru odvijala se prava drama, radnici obezbeđenja su usmeravali posetioce ka izlazima, ne dozvoljavajući ulazak novim.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Ada Mol

Oni koji su se u tom trenutku zatekli u kupovini hrlili su ka izlazu kako bi spasli živu glavu jer je prizor, kako tvrde, bio kao iz horor filmova, a stravični snimci novootvorenog tržnog centra odmah su osvanuli i na društvenim mrežama.

Naša čitateljka Marijana Perić (34) ispričala je kako je bila potpuno van sebe kada joj se šoping sa ćerkicom pretvorio u sliku i priliku sličnu onoj na Titaniku.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Najgore nevreme od 2014.

Nevreme koje je pre dva dana zahvatilo Beograd bilo je najveće od katastrofalnih poplava 2014. godine, rekao je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika. On je takođe ukazao da nikada, u tako kratkom intervalu, u novijoj istoriji nije za 35 minuta palo toliko kiše u prestonici Srbije, što je napravilo dosta problema u funkcionisanju celog grada.

- Voda je odjednom počela da curi na sve strane, da se sliva sa svih spratova, kao da smo na otvorenom. U liftovima je lilo kao iz kabla. Kada sam ugledala da bukvalno kišnica sipa iz plafona i sijalica, skroz sam se uspaničila. Zar treba da nas ubije struja! Nesrećne radnice kupile su vodu koliko god su mogle, ali je situacija postala strašna. Mislila sam da će se tržni centar svakog momenta srušiti. Zgrabila sam dete i trčala koliko me noge nose - ispričala je ona.

Foto: ST/N. PANČIĆ

100 hiljada kvadrata ima tržni centar

OTVOREN 23. MAJA

Podsetimo, šoping-centar "Ada mol" kod beogradskog izletišta Ada Ciganlija otvoren je pre nešto manje od mesec dana, 23. maja, a prostire se na oko 100.000 kvadratnih metara.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Iz ovog tržnog centra nismo dobili odgovore na pitanja kako to da je tek sagrađen objekat šupalj sa svih strana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading