Pronađen mladić iz Srbije koji je nestao u Bratislavi, kaže da je bio otet

Autor: telegraf.rs

Vesti

15.06.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Milojević, koji je pre dva dana nestao u Bratislavi pronađen je i sada se nalazi u srpskoj ambasadi u tom gradu.

RepublikaFoto: facebook.com/Stefan Milojević
Stefan Milojević

Nakon dva dana potraga za Stefanom Milojevićem, uspešno je završena. On je pronađen živ i zdrav, ali je, kako je rekao svojoj devojci, opljačkan.

Posrednik koji pronalazi poslove radnicima u Slovačkoj, Igor Milić, koji je takođe pronašao posao i Stefanu i njegovoj devojci Anđeli, kaže da je ovu informaciju potvrdio i ambasador:

- Javila mi se i Stefanova devojka i rekla da joj se Stefan javio iz voza, sa nečijeg telefona. Kazao joj je da su ga oteli crnim džipom i uzeli mu plate tj. 1.500 evra. Kada je stigao u ambasadu, kontaktirao sam njega lično i pitao ga da li ima neke dokaze da je bio otet, rekao mi je da sem toga što su mu ukrali novac i skinuli majicu, nema nijedan drugi dokaz.

Stefan Milojević se sada nalazi u srpskoj ambasadi u Bratislavi.

Da podsetimo, mladić je sa devojkom pre dva, tri meseca otišao na rad u Slovačku, gde su dobili posao u luksuznom hotelu u Visokim Tatrama. Međutim, pre dva dana došlo je do nesreće. Stefan se naslonio na ogradu na prvom spratu. Ograda je pukla i on je pao. Hitna pomoć je došla, ali i novinari, a kada je Stefan izašao iz bolnice, dobio je otkaz "zbog ugleda hotela".

- Otpustili su ga jer se plaše lošeg publiciteta. Stefan i njegova devojka Anđela su me pozvali i pitali da im nađem drugi posao. Našao sam im veoma dobru ponudu u Plzenu i oni su pristali - kaže posrednik.

Mladi par je pokupio svoje plate, autobusom došao do Bratislave, gde je trebalo da sedne na voz do Plzena.

- Oko 21 sat Anđela je sa šest torbi i oba njihova telefona ostala da čeka, dok je Stefan, kod koga su bili novac i sva njihova dokumenta i radne dozvole, otišao da kupi karte. Oko 22 sata me je pozvala i rekla da ga već čitav sat nema. Bila je premrla od straha, nije znala šta da radi, niti kako da ga nađe - ispričao je Milić.

Zajedno su kontaktirali policiju, a Anđela je noć provela u stanici. Ujutru ju je jedan od Srba koji radi u blizini odveo u svoj smeštaj i zbrinuo je. Milić je u kontaktu sa policijom i našom ambasadom saznao da su inspektori kada je Stefan nestao pregledali kamere na Železničkoj stanici.

- Na njima se vidi kako se on vrti, kao da je zalutao, kako ide od perona do perona. Poslednje što su kamere zabeležile je kako se sam uputio ka gradu. Iz naše ambasade proverili su i kažu da se on ne nalazi ni u jednom zatvoru, bolnici ili mrtvačnici - rekao je juče Milić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading