BOLNIČKA INFEKCIJA U "NARODNOM FRONTU": Zabranjene posete, primaju se samo visokorizične trudnice i porodilje

Autor: Tanjug

Vesti

10.06.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U GAK "Narodni front" otkrivena je bolnička infekcija i na snazi su posebne mere u cilju sprečavanja njenog daljeg širenja - primaju se samo visokorizične trudnice i porodilje, a zabranjene su posete ležećim pacijentima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Infekcija je otkrivena u petak 7. juna i od tada su na snazi posebne mere.

- U konsultaciji sa sanitarnim inspektorom Ministarstva zdravlja i epidemiologom Gradskog zavoda za javno zdravlje istog dana su preduzete navedene mere, koje podrazumevaju prijem u Kliniku samo visokorizičnih trudnica i porodilja, kao i obustavu poseta ležecim pacijentima - navedeno je u saopštenju GAK Narodni front dostavljenom Tanjugu.

Kako kažu od petka do danas nije registrovan nijedan nov slučaj infekcije, a iz te klinike obaveštavaju porodilje i javnost da "nema razloga da se širi panika, ali da je neophodno da iz predostrožnosti navedene mere ostanu na snazi još nekoliko narednih dana".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading