OGLASIO SE I VAMPIR: Zube sam kupio na vašaru, plašt napravio od ćebeta! Mislio sam da će mi se vratiti kad vidi da su mračne sile protiv nove veze

Autor: mediji, Republika

Vesti

07.06.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vampriska saga u Zaječaru se nastavlja. Muškarac koji se oblačio kao vampir i plašio svoju bivšu dok je u krevetu sa novim čovekom, kaže da je to radio kako bi mu se stara ljubav vratila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Saga o zaječarskom vampiru sve je luđa i luđa, a o ovoj temi raspreda se u svakoj kući u Zaječaru! 

- Ostavila me je, pa sam smislio kako da mi se opet vrati. Mislio sam da, kad vidi da mračne sile imaju nešto protiv njene nove veze, da će opet biti moja. Pratio sam njenog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo šta su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na vašaru, šminku u prodavnici, a plašt sam napravio sam od ćebeta - ispričao je zaljubljeni D. D.

Podsetimo, D. D. (33) saslušan je nakon što su inspektori otkrili da je danima maskiran u utvaru uhodio svoju nekadašnju devojku V. P. (46) i njenog novog partnera (60) i plašio ih dok su bili intimni.

D. D. (33) iz okoline Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio svoju bivšu devojku V. P. (46) i njenog novog partnera (60) dok su imali seksualne odnose. Neverovatan slučaj šokirao je zaječarsku policiju, a lov na vampira trajao je čitavih 10 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading