Legendani golman Zvonko Milojević u očaju zamolio Dejana Stankovića: Kume, pomozi da nađem sina!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

01.06.2019

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Crvene zvezde Zvonko Milojević i cela porodica su očajni je nakon što je njegov sin Mladen juče nestao. U pomoć je pozvao i kuma, proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Strucnjak4Poligon
Zvonko Milojević

Milojevićeva ćerka Magdalena objavila je na društvenim mrežama da je njen brat nestao,  a kako je objasnila, o celom slučaju obavešten nekadašnji reprezentativac Srbije Dejan Stanković.

- Tata je alarmirao sve ljude u Beogradu, zvao je i našeg kuma Dekija Stankovića kako bi nam pomogao da što pre pronađemo našeg Mladena - rekla je Magdalena za Telegraf.rs

Debitovao sa 17 godina

Zvonko Milojević, rođen 31. avgusta 1971. godine u Jagodini, proslavljeni je srpski i jugoslovenski golman.

Branio je boje Crvene zvezde, a za naš najtrofejniji klub debitovao je sa nepunih 17 godina u revanš meču UEFA kupa protiv Kelna. Ostaće upamćen i po tome što je bio na golu crveno-belih u meču za titulu svetskog prvaka protiv ekipe Kolo-kolo, koji je Zvezda dobila rezultatom 3:0 i sela na svetski tron.

Osim Zvezde branio je belgijske klubove Anderleht i Lokeren, a karijeru je završio 2007. godine.

Prema njenim rečima, Mladen se pre nestanka vozio Zvonkovim automobilom koji se iznenada pokvario na isključenju sa auto-puta kod Umčara.

 

Nestali mladić je potom otišao do obližnjeg servisa za tehnički pregled, odakle su ga majstori uputili na šlep-službu. 

Međutim, Mladen nikada nije stigao tamo.

Teška saobraćajka

15. novembra 2007. godine, Milojević je doživeo saobraćajnu nesreću na auto-putu kod nemačkog grada Ahena, dok je sa ocem fudbalera Dejana Lovrea putovao iz Belgije za Srbiju.

Na Milojevićev "audi" naleteo je kamion, koji je potom odgurao vozilo ispod šlepera koji je saobraćao na toj deonici auto-puta.

Legendarni golman zadobio je tom prilikom teške povrede, nekoliko dana je proveo u komi, ali je srećom, preživeo.

Od tada je u invalidskim kolicima i nada se da će jednog dana ponovo stati na noge.

- Borim se! Kako da ne, šta bih drugo mogao? Sećam se buđenja iz kome u kojoj sam bio 12 dana. Mogao sam lepo da kažem i kako se zovem, i kako mi se zovu roditelji, supruga, brat i sve što su me pitali. Bili su u čudu kako je to moguće? A ja sam em Balkanac, em Srbin, em Ciganin, pa gde ćeš bolje! Niti pijem, niti pušim, niti kockam. Govorili su da neću moći ni da se hranim, ni da pričam ni da sedim... Trebalo bi sad da pocepaju diplome, pogotovo oni doktori u Nemačkoj koji su to prognozirali - rekao je Milojević jednom prilikom u intervjuu za Telegraf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading