(FOTO) Grad Jagodina povela 1000 ljudi u Paraliju

Autor:

Vesti

28.05.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je sa parkinga ispred Akva parka u Jagodini za popularnu Paraliju u Grčkoj krenula delegacija grada Jagodine od hiljadu ljudi. To je najbrojnija delegacija, ne samo Jagodine, već i mnogo šire.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Oranizator ovog putovanja je grad Jagodina, a kao i uvek do sada, ceo trošak snose donatori. U delegaciji su odbornici, privrednici, prosvetni i zdravstveni radnici, radnici Javnog komunalnog preduzeća "Standard", toplane, lokalne samouprave, penzioneri, kulturno umetnička društva, predstavnici mesnih zajednica, raznih udruženja, kao što su "Slatki osmeh", Društva za sport i rekreaciju invalida, Ratnih vojnih invalida, Saveza golubara, zatim predstavnici gradskog pozorišta i novinari.

Privrednici iz Srbije razgovaraće sa svojim kolegama iz Grčke, a zdravstveni i prosvetni radnici i vaspitači obići će svoje kolege u zdravstvenim i ptosvetnim ustanovama i vrtićima. 

Foto: Srpski telegraf

U Paraliji će večeras svečano biti otvorena peta po redu sezona rada kancelarije Jedinstvene Srbije , koja će i ove godine biti svojevrstan servis koji će pružati pomoć i biti na usluzi građanima Srbije koji letuju u Grčkoj.

Foto: Srpski telegraf

Povratak je zakazan za subotu 1. juna.

Foto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading