Nova generacija mladih heroja Srbije: NIS i Egzit Fondacija i ove godine organizuju konkurs "Youth Heroes"

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

21.05.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS i Egzit Fondacija i ove godine organizuju konkurs "Youth Heroes", čija je osnovna ideja promocija mladih, uspešnih i humanih pojedinaca koji predstavljaju pozitivne primere u društvu.

Foto: Promo foto

"Youth Heroes" priznanja dodeljuju se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost.

Konkurs je otvoren od 20. maja do 20. avgusta, a nosioci titule "Youth Heroes" biće proglašeni u septembru ove godine.

Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji  imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija. Kandidata može predložiti organizacija, pojedinac ili se može prijaviti samostalno putem slanja popunjenog konkursnog obrasca.

Dobitnici priznanja osvojiće i vredne novčane nagrade, ulaznice za EXIT i Sea Dance festival, kurseve za lično usavršavanje HR centra i komplet knjiga "Vulkan izdavaštva".

Svi zainteresovani mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.

Ovo je četvrta godina zaredom da NIS i Egzit Fondacija objavljuju konkurs čiji je osnovni cilj da se mladi heroji u Srbiji predstave javnosti i promovišu, kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za nove generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading