Žestoki klinč između Macure i Marića o se*su: Doktor uvredio Nadu, ona nije štedela reči

Autor: TV Hepi, Republika

Vesti

14.05.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Nada Macura i profesor dr Jovan Marić ušli su u žustru raspravu gostujući kod Milomira Marića u Jutarnjem programu na TV Hepi, nakon što su se dotakli teme se*sa.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Doktori se ne slažu kada su osetljive teme u pitanju

Dijalog među doktorima postao je žustriji kada je seksolog Jovan Marić prokomentarisao da žene koje napune 50 godina "ničemu ne služe".

Na početku je ispričao poprilično skandalozan vic o veličini muškog i ženskog polnog organa, i iako je svima bilo smešno, doktorka Nada se nije nasmejala. 

- Gde me pozvaste u ovu emisiju. To je glupo pitanje kako ja proveravam muškarce - bila je šokirana Macura. 

Kada je Marić objašnjavao zašto muškarci ne žele da se ožene sa lepim devojkama, pre svega zato što se boje da ostanu bez nje jer će uvek da naiđe neko mlađi, lepši, pametniji, Macura ga je prekinula.

- Pa vi govorite kao da ste iz srednjeg veka. Ljudi se ne biraju po lepoti. Muška i ženska lepota su neuporedive, može da nam muškarac biti tako zanimljiv sa nekim detaljem, sa glasom, pokretima, sa stavom. Ja volim pametne muškarce - usprotivila se Macura. 

 

Tada je usledio još veći sukob.

Marić: Kad vidite lepog lepog muškarca sa ružnjivom ženom, objašnjenje je otkuda vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica

Macura: Ma ajte molim vas, a lepe žene ne rade to?!" 

Marić: Ona mora da nadoknadi to što je ružnjikava, dok se ove lepe ne moraju truditi, one su narcesiodne, ove druge moraju nešto da znaju kako bi zadržale uz sebe". 

Macura: Smešno je kada vidite tata u 50".

Marić: Smešno je jer ženama otkucava biološki sat i posle ste 50. godine ništa". 

Macura: Muškarcima sa 50 radi prostata. Umesto da ženite i udajete, vi treba da pravite decu, ma daj, molim vas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading