NIŠTA VELIKE GRUDI I ZADNJICA: Srbi padaju na ovakve žene

Autor: Republika

Vesti

08.05.2019

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike grudi, obla zadnjica i uzak struk nisu svuda u svetu ideal savršenog ženskog tela. To su pokazali rezultati istraživanja u kome su učestvovali grafički dizajneri iz 15 zemalja (Argentina, Čile, Kina, Italija, Holandija, Meksiko, Nigerija, Peru, Filipini, Rumunija, Srbija, Južnoafrička republika, Španija, Ukrajina i SAD.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Uz pomoć fotošopa urađen je grafički prikaz devojke sa idealnim fizičkim karakteristikama u ovim zemljama, a rezultati će mnoge iznenaditi. Istraživanje je pokazalo da, na primer, Srbi vole dame prosečnog izgleda, sa klasičnim strukom i bez prevelikih grudi i bokova.

U Argentini je na ceni tanak struk, a u Meksiku široki bokovi i veće grudi.

Peruanci preferiraju žene sa oblim bokovima i zadnjicom i jačim nogama, dok su zategnute i definisane ruke važne u Americi, Španiji i Italiji. Dakle, odzvonilo je lepoticama sa "napumpanim" grudima, bar u Srbiji. Bar tako kaže istraživanje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading