Porodica strahuje od najgoreg! Aleksandra je poslednji put viđena pre dva dana i od tada joj se gubi svaki trag

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

02.05.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Aleksandrov nestala je 30. aprila, a prema navodima porodice poslednji put je viđena pola sata nakon ponoći na keju u Sremskoj Kamenici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Izašle smo da prošetamo uveče, rekla je da želi da se malo "izluftira", da razbistri misli i ja sam je pustila. Otišla je na jednu stranu keja, a ja sam se vratila ka kući i od tada nema ni traga ni glasa o njoj - počinje priču za "Telegraf Nurija Igić, tetka nestale Aleksandre.

Kako tetka Nurija kaže, nestala žena je živela sa njom, mužem i ćerkicom, a često je imala promene raspoloženja zbog psihičkih problema.

- Pokušala je da se ubije prošle godine u oktobru, ležala je i u bolnici. Sada se plašim da nije digla ruku na sebe. Znala je nekad da ode, da kako je govorila "izluftira" mozak, sredi glavu, ali nikada nije bilo da ovako samo nestane i da se ne javi - kaže Nurija.

Kada je nestala, Aleksandra je na sebi imala sivu jaknu, farmerice, crno-beli džemper, crne patike.

O teškom psihičkom stanju u kom se nalazila Aleksandrov, svedoči i to da je pre nekoliko godina tražila da ugasi sve društvene mreže, jer je mislila da je neko progoni i uhodi. A pre nekoliko meseci je panika otišla korak dalje, te je odlučila da joj ni telefon ne treba.

Foto: Privatna arhiva
Aleksandra Aleksandrov

- Strah me je da nije digla ruku na sebe, ja sam išla da je tražim po Dunavu, a sa druge strane te noći je bio prvomajski uranak, otkud znam da nije naletela na nekog pijanog, svašta se dešava, taj deo nije ni previše bezbedan. Svi smo u strahu. I njen suprug i ja je tražimo evo već dva dana - u očaju kaže Aleksandrina tetka.

Nurija nam je objasnila da su "na vazduh" izašle nakon Aleksandrine svađe sa ćerkom (12), kada joj je ona kao tetka pokušala da objasni da ne bi trebalo da se svađa sa detetom i da treba da ima razumevanja, jer je ona ipak mala.

- Nikoga sem muža, ćerkice, mene i moje dve ćerke nije imala. Pre osam godina se povukla u sebe, upravo zbog tih psihičkih problema. Baš sam joj i našla posao pre nekoliko dana u restoranu u kom ja radim, da bude pomoćnik kuvaru, ali eto. Nema je nigde - potpuno slomljena nam je ispričala Igićeva.

Ukoliko neko nešto zna ili je video nestalu Aleksandru, neka obavesti policiju ili kontaktira porodicu na telefon 060/016-02-97.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading