Danas hladnije sa kišom, za 1. maj tek potop!

Autor: Tanjug

Vesti

30.04.2019

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas i za 1. maj biti pretežno oblačno i svežije, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, koji će ponegde na jugu i jugoistoku biti praćeni grmljavinom, dok se na planinama iznad 1.500 metara očekuju susnežica i sneg.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Vetar će biti slab i umeren, na jugu posle podne povremeno jak, uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 11, najviša dnevna od 14 do 17 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i svežije, povremeno sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura oko 9, najviša dnevna oko 14 C.

Prema izgledima vremena za sedam dana, u sredu, 1. maja, oblačno, ujutro i pre podne mestimično sa kišom, na visokim planinama sa susnežicom i snegom. Posle podne sa prestanak padavina i delimično razvedravanje. 

Do subote promenljivo oblačno, ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom i temperaturom oko prosečnih vrednosti. 

U nedelju i početkom naredne sedmice pretežno obačno i svežije mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnijim padavinama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading