Danas smrzavanje! Širom Srbije duvaće olujni vetar, a ni kiša nas neće zaobići

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.04.2019

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti vetrovito i svežije. Duvaće umeren jugoistočni vetar, u kosavskom području i na planinama jak i olujni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno sa udarima orkanske jačine.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto ilustracija

Danas će u košavskom području i na planinama duvati jak i olujni jugoistočni vetar sa najjačim udarima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, gde će povremeno dostizati orkanske udare, oko 30 m/s, saopštio je RHMZ, a uveče će doći do slabljenja. 

Tokom dana  nas očekuje promenljivo oblačno vreme, pre podne suvo, osim na severu, istoku i u centralnim delovima gde će biti oblačno sa kišom. 


Posle podne i uveče kratkotrajna kiša ili pljusak se ponegde očekuju i u ostalim krajevima. Najniža temperatura od 5 do 11, najviša od 13 do 18 stepeni.

U Beogradu će biti vetrovito i svežije. Duvaće jak, jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine. Tokom dan pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom, uglavnom ujutro i pre podne.

Najniža temperatura oko 10, a najviša oko 16 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading