"Serbia Business Run" u Kragujevcu: Druga u nizu serija poslovnih trka u srcu Šumadije!

Autor: Republika

Vesti

21.04.2019

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serbia Business Run dolazi u prestonicu Šumadije krajem aprila 2019. Kragujevac kao četvrti grad po veličini u Srbiji je jedan od najvažnijih administrativnih, kulturnih, ali i industrijskih centara u zemlji.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Trka u Kragujevcu biće održana u Memorijalnom parku Šumarice u četvrtak, 25. aprila u 17 časova, posle posla.

U pet najvećih gradova u Srbiji Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu i Kragujevcu tokom 2019. godine biće održana serija poslovnih trka Serbia Business Run koja okuplja oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih.

Trka u Kragujevcu biće održana u Memorijalnom parku Šumarice u četvrtak, 25. aprila u 17 časova, posle posla.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnim načinom rekreacije. Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.

Učešćem na trkama zaposleni kroz timski duh pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

Timovi

U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

RepublikaFoto: Promo foto
Serbia bussiness run

Startni paket

Bogat startni paket za svakog trkača uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, bon za večeru i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata. Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

U 2019. zajedno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac Serbia Business Run počinje i kampanju prikupljanja sredstava za stipendiranje izvrsnih mladih koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Kompanije koje se uključe kroz donaciju jedne godišnje stipendije u iznosu od 110.000 RSD stiču pravo na posebnu cenu startnih paketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading