Poznati glumci se okupili u Nišu na žurci o kojoj će se pričati

Autor: Republika

Vesti

07.04.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niš važi za filmski grad, pa zato ni malo ne čudi što su se sinoć neke od trenutno najpopularnijih domaćih glumačkih faca zatekle upravo tu. Ipak, ovog puta poznate glumce u Nišu nisu okupili filmski susreti ili premijera novog filma, već jedna malo drugačija premijera – premijera nove serije IQOS 3 uređaja.

RepublikaFoto: Janko Petković
IQOS okupio poznate glumce

Kako izgleda nova serija ovog inovativnog uređaja, ali i čuvena atmosfera u Nišu, za koju važi da je posebno energična, uverio se i glumački kvartet – Anđelka Prpić, Petar Benčina, Zoran Pajić i Sofija Rajović, koji nisu želeli da propuste nišku IQOS 3 žurku.

Jedinstvena galerija fabrike kompanije Filip Moris, bila je pravi centar dobrog provoda, a na ovoj žurci bez duvanskog dima i Niš je imao priliku da sazna zašto IQOS 3  predstavljaju naredni korak u evoluciji ovog proizvoda za zagrevanje duvana.

RepublikaFoto: Janko Petković
Anđelka Prpić i Petar Benčina

Poslednju seriju ovog uređaja karakteriše svojevrsna sinergija superiornog dizajna i naprednih performansi, a koja daje mogućnost pušačima, koji bi inače nastavili da konzumiraju cigarete, da pređu na manje štetne alternative.

RepublikaFoto: Janko Petković
Sofija Rajović

Obzirom da je bend Marka Luisa, sina čuvenog muzičara Luisa, priredio nezaboravan provod u Nišu, i naterao poznatu glumačku ekipu da dođe čak iz Beograda, IQOS 3 žurka će se sigurno još dugo prepričavati.

RepublikaFoto: Janko Petković
Poznati glumci iz serije "Istine i laži"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading