Red sunca, red oblaka: Dobro se obucite, RHMZ upozorava na jednu stvar!

Autor: Tanjug

Vesti

06.04.2019

06:10 >> 06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički hidrometeorološki zavod ponovo je upozorio da će do nedelje, 7. aprila, u košavskom području duvati jak i olujni jugoistočni vetar s najjačim udarima na podrucju juznog Banata i donjeg Podunavlja.

RepublikaFoto: Photo by OC Gonzalez on Unsplash
Foto: Ilustracija

U većem delu Srbije danas se očekuje umereno oblačno sa sunčanim periodima, samo ujutru, a ponegde i pre podne, na severu i zapadu Srbije sa slabom, kratkotrajnom kišom. Najniza temperatura od četiri do 12 stepeni, najviša dnevna od 15 do 20.

U Beogradu umereno oblačno sa sunčanim periodima, samo ujutru slaba, kratkotrajna kiša. Vetar umeren i jak jugoistočni. Najniza temperatura oko 11, najviša dnevna oko 19 stepeni. U nedelju u košavskom području vetrovito s jakim, u donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno i olujnim vetrom koji će krajem dana biti u slabljenju.

Tokom dana postepeno naoblacenje s kišom i pljuskovima, koje će prvo zahvatiti južne i zapadne, a do kraja dana proširiće se i na ostale predele Srbije. Zatim promenljivo, sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova, ponegde praćenih grmljavinom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading