PUTNIK PO MERI PRAVOG PUTNIKA

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

05.04.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za odmor? Pa onda je hotel "Putnik" na Kopaoniku pravo mesto za vas!

Foto: Promo foto

LOKACIJA

Idealno pozicioniran u srcu Kopaonika, kraljice planina, ušuškan u živopisnoj Sunčanoj dolini, na zavodljivih 1650 m nadmorske  visine. Okružen nepreglednim vanvremenskim doživljajem planinskih vrhova, u dovoljno mirnom delu koji pruža potpun odmor, sa svim benefitima pravog i autentičnog skijaškog iskustva.

ENTERIJER

Svojevrsni užitak za sva čula, za stvaranje nezaboravnih iskustava, neodoljivo prepliće stilizovan ambijent sa prijatnom, toplom planinskom atmosferom. Spoj tradicionalnog i modernog ogleda se u kombinaciji drveta, prirodnih boja uz vođenje računa o savremenim trendovima u dizajnu enterijera. Upravo ta savršena kombinacija je okosnica priče koja iznova nastaje samo za vas upravo kroz renoviranu spoljašnjost i unutrašnjost, spremnu za novu sezonu.

RepublikaFoto: Promo foto

PAKETI

Za Vas smo spremili veliki izbor različih paketa tokom perioda proleće-leto-jesen.

Ukoliko želite da se opustite u divnoj atmosferi tokom Uskršnjih i Prvomajskih praznika onda je paket Praznic u hotelu Putnik idelan za Vas, ako želite da sa porodicom provedete nezaboravne trenutke nudimo Vam paket Savršen porodični odmor. Za zaljubljne smo posebno pripremili paket Romantičan vikend za dvoje.

SADRŽAJ

Razmazite sebe pažljivo biranim sadržajem, udobnim smeštajem, lokalno inspirisanom hranom, oazom za duh i telo ili se pronađite u neograničenim mogućnostima aktivnosti tokom cele godine. Jedan korak izvan svakodnevice i tu ste, u prijateljskom i prijatnom osećaju nonšalantnog luksuza u idiličnom okruženju. Harmonija zdravlja i energije u ekskluzivnom ambijentu, pogledu koji oduzima dah.

Foto: Promo foto

Naš tim profesionalaca vam je na usluzi 24/7, spreman da vaš boravak učini  što prijatnijim i nezaboravnim. Gostima su na raspolaganju: wi-fi,  iznajmljivanje kvadova, prodaja ski pasa, višenamenski otvoreni teren,  pansionski restoran, parking i bankomat.  Tokom letnje sezone u hotelu se mogu iznajmiti bicikli za vožnju po predivnim predelima, ali i ostali sportski rekviziti za rekreaciju.

Posebnu pažnju posvetili smo najmlađima, igraonici, vodeći računa da za njih priredimo pravo dečije carstvo, jedan poseban i raznovrstan svet koji će njima omogućiti da ispune sadržajno svoje vreme a roditeljima da mogu da uživaju i budu sigurni da su im mališani na bezbednom mestu.

SMEŠTAJ

Hotel raspolaže sa udobnih 116 smeštajnih jedinica (odnosno 270 komfornih ležajeva) oplemenjenih drvetom i planinskim ambijentom, od kojih je gostima na raspolaganju: 83 standardnih soba, 13 porodičnih soba, 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja u sklopu hotela pruža 6 porodičnih i 8 standardnih soba.

Foto: Promo foto

Komfor porodičnih soba ogleda se u postojanju dve odvojene prostorije, u jednoj se nalazi francuski ležaj, a u drugoj single ležaj ili sofa koja može da se razvuče, a i da posluži kao dnevni boravak. Na taj način ovaj tip sobe opravdava epitet porodični jer je idealan za smeštaj roditelja sa decom i pruža adekvatan komoditet koji naši gosti s pravom očekuju. Od 6 apartmana 3 spadaju u tip dupleks i stoga  mogu primiti od 4  do 9 osoba, što je idealan odabir upravo za mlade ljude koji biraju naš hotel kao bazu za osvajanje novih snežnih vrhova.

Gosti na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, LCD TV, telefon i sef. Zahvaljujući lokaciji, iz soba se pruža jedinstven pogled na najlepše predele Kopaonika.

RESTORANSKA I BANKET PONUDA

Bogata i raznovrsna pansionska ponuda lokalnih namirnica proizvođača sa Kopaonika i okoline, tradicionalni nacionalni recepti, u kombinaciji sa zalogajima baziranim na internacionalnoj kuhinji, čine osnovu izmaštanog jelovnika koji će zadovoljiti i najistančanija čula sa raznovrsnom hranom za svačiji ukus. Selekcija specijaliteta je dopunjena do savršenstva delikatnim odabirom vinske karte i ponudom kako domaćih, tako i svetski priznatih i poznatih vinarija.

Foto: Promo foto

Doručak i večera su na bazi švedskog stola sa bogatim izborom perfektnih zalogaja Šefa kuhinje i visokim nivoom servisa. U kuhinji restorana angažovani su iskusni kuvari sa izvanrednim domaćim i inostranim iskustvom. Restoran nije samo privilegija gostiju hotela, već i drugi posetioci Kopaonika mogu na isti način uživati u ovoj svojevrsnoj gastronomskoj priči i uživanju za nepca.

Pansionski restoran je kapaciteta do 250 osoba, smešten u najlepšem delu hotela,  samim tim pruža bezbroj mogućnosti za organizaciju porodičnih ručkova, korporativnih proslava, svečanosti i spektakularnog dočeka najluđe noći i božićnih praznika. Prijatan ambijent, odlična hrana, muzika uživo, samo su temelj dobre zabave koji naš tim iskusnih kuvara, konobara, poslastičara garantuje. Bilo da se radi o proslavi vama bitnog datuma, godišnjice, nizu privatnih i poslovnih povoda ili o ulasku u Novu godinu, sa zadovoljstvom smo tu da zajedno organizujemo večeri za pamćenje.

RepublikaFoto: Promo foto

Ukoliko želite da vašim poslovnim partnerima predložite novi ugođaj i doživljaj na dobro poznatom mestu, da vaš sledeći poslovni dogadjaj, seminar, konferenciju za štampu, promociju, organizujete u intimnoj atmosferi koju pruža lokacija našeg hotela, na raspolaganju su vam dve konferencijske sale. Kapacitet veće sale je do 150 osoba u pozorišnoj postavci sa najsavremenijom pratećom audio vizuelnom opremom. Za sve učesnike koji su smešteni i planiraju organizovne obroke tokom trajanja sastanaka u hotelu, postoje posebni benefiti i poslovni paketi koji će bez sumnje podignuti vaš ugođaj i radni elan na lestvicu iznad kada su ispunjena očekivanja u pitanju.

Foto: Promo foto

Želite kutak za sebe, da na miru, u planinskom ambijentu, na tenane, sa distance, u toploj atmosferi, uz šolju vašeg  napitka posmatrate planinske čari iz prve ruke? Naš Lobby bar, sa veličanstvenim pogledom koji omogućava stakleni exterijer je onaj činilac za poseban doživljaj, koji će uz dobru muziku, u opuštajućoj atmosferi, vaš dnevni ritual ispijanja prve jutarnje kafe ili pravljenja predaha tokom intenzivnog dana, biti mesto sastajanja, čašice razgovora ili naprosto samo vaš omiljeni deo naše bogate ponude. U pitanju je  centralno i glavno mesto u okviru samog hotela sa posebno kreiranim šankom, velikim izborom čajeva, toplih napitaka, kvalitetnom kafom i raznovrsnom ponudom pića.

WELLNESS & SPA

Za dobar start dana, prijatno popodnevno opuštanje, naš fitness centar opremljen najsavremenijom opremom za vežbanje, predstavlja pravi izbor. Kompletan doživljaj nakon ispunjenog i sadržajnog dana, učiniće potpuno prepuštanje blagotvornom dejstvu  jakuzzi-ja. Za ponovno uspostavljanje balansa, obnavljanje energije ili zasluženom vremenu za sebe, zatvoreni bazen u sklopu centra, za odrasle i za decu, predstavlja nezaobilaznu tačku.

RepublikaFoto: Promo foto

Tu se naša ponuda ne zaustavlja, naprotiv, gostima je na raspolaganju bogat izbor usluga: finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo, tapidarijum, frizerski salon i sobe za masažu. Sve kreirano sa ciljem da sebi dopustite da na ovaj način vratite snagu, pospešite protok dobrih vibracija i čili, vedri i odmorni, budete spremni sa nove izazove.

Foto: Promo foto

HOTEL IDEALAN ZA…

Vrlo temeljno smo posvećeni pripremi objekta koji obuhvatnim sadržajem stvara raznovrsne mogućnosti da postane mesto okupljanja, tradicija zimovanja i letovanja velikom broju grupa i tipova putinika.

Ako planirate porodičan odmor, produženi vikend kao kratak predah, poslovni skup, obeležavanje važnog datuma u vidu romantičnog bega za parove, team building, pripreme sportskih ekipa, ako ste više vođeni avanturizmom il hedonizmom…Zaista za svakog postoji deo ponude koji je savršeno uklopljen sa njegovim potrebama. Sa zajedničkim imeniteljom, a to je kvalitetna usluga, domaćinska atmosfera, profesionalizam, komfor, personalizacija u cilju stvaranja novih uspomena.

Foto: Promo foto

AKTIVAN ODMOR TOKOM CELE GODINE

Ukoliko maštate o idealnom begu iz grada u prirodu, daleko od užurbane svakodnevnice, opuštanju, aktivnom odmor ili vikendu za punjenje baterija. Zimska idila ili prijatan letnji ambijent, izbor je onih koji znaju, imaju visoka očivanja i tu su da nagrade trud i kvalitet i da mu se vraćaju u kontinuitetu.

Bilo da li želite  da se  rashladite od  vreline asfalta tokom letnjih meseci ili ste ljubitelj  aktivnost u prirodi tokom svih godišnjih doba, ili uživate da budete okruženi umirujućim dejstvom ostanka u samom hotelu, Putnik Kopanik će sa sigurnošću zadovoljiti i nadmašiti sve vaše potrebe. Za snom, mirom, akcijom i potpunom revitalizacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading