Dafina nosio detektor za metal na Arkanov grob, pa izneo šokantne tvrdnje: Komandant je živ! Sada je sigurno debeo, jer se ne kreće k'o nekad

Autor:

Vesti

01.04.2019

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji pripadnik garde Željka Ražnatovića Arkana i jedan od njegovih telohranitelja, Miloš Petković Dafina, otkrio je nedavno u jednom intervjuu zbog čega je uveren da je Arkan i dalje živ.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Miloš Petković Dafina

Dafina je u razgovoru za "Balkan info" bez dlake na jeziku ispričao pojedine stvari o srpskoj estradi ali i o tome kako je pozajmio detektor za metal ne bi li saznao da li je Arkan živ.

- Pozajmio sam detektor na metal i na dubini od 2 i po metra na Arkanovom grobu ne detektuje nikakav metal. Išao sam kod ljudi koji prave te spomenike i tamo sam probao tamo registruje metal, pređem na drugi grob i tu se registruje metal - rekao je Dafina.

 

 

Arkanov telohranitelj je ubeđen da je Ražnatović živ.

- Ja i dalje tvrdim da Arkan nije ubijen. Pa nemoguće da bi ga sahranili bez ičega. Nemoguće. Arkan je sada sigurno debeo, jer ne kreće se ko nekad. Sumnjam da je u Južnoj Americi. Mislim da sad svi pričaju da je Arkan na Kipru da bi se skrenulo sa Južne Amerike. Pola jedinice veruje da je on živ, pola jedinice misli da je ubijen. I gde je slika Arkanovog leša? Pitao sam čak druga iz službe i ni oni nemaju. Hrvatska obaveštajna služba bi dala milion samo da mogu da zavire ispod ploče da vide da li je tu Arkan - zaključio je Miloš Petković Dafina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading