EKSKLUZIVNO: "Ratne priče 1999." i dokumentarni film o ratu na Kosovu na kioscima!

Autor:

Vesti

01.04.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako cenite istinu iznad svega, volite istoriju i činjenicama se borite protiv nepravde - onda nemojte da zakasnite - požurite na kioske, po magazin "Ratne priče 1999.", u kojem ćete moći da pročitate do sada neviđene podatke o borbama koje su pripadnici srpske vojske vodili na području karaule Košare, na srpsko-albanskoj granici tokom dve godine borbi!

Foto: Srpski telegraf

One koji se odluče za "Ratne priče 1999." čeka i posebna nagrada - poklon DVD sa filmom od 180 minuta, u kom će se naći do sada neobjavljeni video materijali, reportaže, prilozi i izveštaji i svedočenja o karauli Košare!

U samom magazinu moći ćete da pročitate ekskluzivne, potresne ispovesti boraca i komandanata o događajima na karauli, šta se sve dešavalo pred same napade na Košare i kako su izgledali sukobi sa teroristima, mudžahedinima i zapadnim specijalcima.

Do sada neviđene, autentične fotografije, ratne karte oficira, izveštaji, naređenja, šematski prikazi odbrane Košara, do sada neotkriveni plan napadne operacije "Strela", priče o ljubavi Rusa i Srba na Kosovu - samo su neki od razloga zbog kojeg magazin "Ratne priče 1999." treba da završi u vašoj arhivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

13.04.2020 19:40

Poštovana redakcijo, da li može da se poruči ovaj časopis?

Darcan

17.07.2021 12:06

I mene zanima da li moze da se poruci ovaj casopis?pozdrav