Jutros mraz, tokom dana sunčano i toplo

Autor: Republika

Vesti

29.03.2019

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji jutro vedro i hladno, u većini predela i sa slabim mrazem, a u dolinama i kotlinama i sa maglom.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tokom dana biće sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren severni vetar, sredinom dana povremeno i pojačan.

Minimalna temperatura od -4 do 4 stepena, maksimalna dnevna od 14 do 18.

U Beogradu jutro vedro i hladno, na širem području grada sa slabim mrazem. Tokom dana biće sunčano i toplije. Duvaće slab do umeren severni vetar, sredinom dana povremeno i pojačan.

Minimalna temperatura 3, na širem području grada -1, a maksimalna dnevna 17 stepeni.

U Srbiji narednih dana jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom, a u pojedinim predelima Srbije očekuje se i pojava mraza, naročito sutra.

Tokom dana biće sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura u subotu od 15 do 20, a u nedelju i početkom sledeće sedmice maksimalna temperatura biće od 17 do 21 stepen.

U sredu jugoistočni vetar u pojačanju i u košavskom području biće jak. Nakon sunčanog dana, posle podne u severozapadnim, a u toku večeri i noći i u ostalim predelima Srbije naoblačenje sa kišom i pljuskovima.

U Beogradu narednih dana jutra će biti vedra i sveža, tokom dana sunčano i još toplije. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 18 do 20 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading