Šok otkriće: Milijanu lečili psihijatri zbog veza sa starijima

Autor: Informer, Republika

Vesti

26.03.2019

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka lepotice iz Pilatovića Milijane Bogdanović (21), Slađana Bogdanović, otkriva da je ćerku vodila kod psihijatra da je izleči od ljubavi prema znatno starijim muškarcima!

RepublikaFoto: facebook.com/Milijana Božić
Milijana i Milojko

Ona kaže da Milojko Božić (74) nije prvi deda kog je Milijana zavolela.

- Kada smo u njenoj četrnaestoj godini shvatili da voli znatno starije, odlučili smo da se posavetujemo sa lekarima da li postoji lek za njeno stanje. Išle smo zajedno kod psihijatra i psihologa, a potom je ona sama odlazila na seanse. Doktori su, međutim, rekli da se to njeno stanje ne leči, već da je ona prosto takva. Objasnili su nam da joj ne fali očinska figura, već da jednostavno ima takav gen.

I onda smo se pomirili sa tim. Znali smo da nikada neće imati vršnjaka za partnera, već da će birati one sa velikom razlikom u godinama u odnosu na nju - priča Milijanina majka Slađana, koja je insistirala da joj ne objavljujemo fotografiju jer ne želi da u Užicu, gde radi, upiru prstom u nju.

Ona otkriva da je Milijana oduvek birala društvo svoje babe!

- Njoj je bilo dosadno da se druži sa vršnjacima, a kad bi baba otišla do sela da se vidi sa svojim društvom, Milijana bi uvek krenula za njom. Kafiće i diskoteke nije posećivala, ali zato je u kafane rado odlazila jer tamo ima tog matorog sveta - zaključuje Slađana.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading