Zamka za trenutno najpopularniji par u Srbiji: Milojku nameštaju švalerku

Autor: Anja Martinović

Vesti

25.03.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

E sad ćemo da vidimo koliko je čvrsta ljubav 74-godišnjeg Milojka Božića i njegove 53 godine mlađe izabranice Milijane (21). Ako njih dvoje uđu u rijaliti "Parovi", a tome su, po svemu sudeći, sve bliže, organizatori će Milojka staviti pred teško iskušenje, jer je već spremna veoma atraktivna mlada pevačica koja će pokušati da osvoji njegovo srce i odvoji ga od Milijane.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
LJUBAV ILI... Razlika 53 godine

Kako saznaje Srpski telegraf, s obzirom na to da Milijana stalno ističe koliko je ljubomorna, organizatori rijalitija su odlučili da zaigraju na tu kartu.

- Milojko i Milijana ne kriju koliko bi voleli da se okušaju u rijalitiju. Ipak, možda i ne znaju da će morati da se suoče sa mnogobrojnim iskušenjima. Najveće će svakako biti kada gotovo u isto vreme u rijaliti uđe mlada i atraktivna pevačica koja će pokušati da osvoji Milojka. Pošto je Milijana sama priznala da je sklona ljubomornim scenama, i to nimalo naivnim, jasno je da će biti svega i svačega - otkriva izvor našeg lista.

RepublikaFoto: instagram.com/andrijaera

Era Ojdanić zaljubljen u Milijanu

Otkako je takoreći postala javna ličnost, Milijana je dobila i mnoštvo udvarača. Među njima je i pevač Era Ojdanić (72), koji ne krije divljenje prema njoj.

- Ona je totalno moj tip devojke. Baš je moj tip devojke. Ja imam sličnu njoj, ali je malo starija od nje. Ima 28 godina. Isto je onako vitka i ljubazna - kaže Era.

Uprkos tome što toliko hvali Milijanu, Era veliča i Milojka i njegove zavodničke sposobnosti:

- Vidi se odmah da je stari mačor. On je ekstra lik, a nije ni glup ni naivan.

Biće, naravno, pokušaja da se neko nametne i Milijani, pošto u "Parovima" ima dosta momaka atraktivnog izgleda. Problem će im, međutim, u tome biti što ona ne krije da voli starije muškarce i da je sa takvima do sada isključivo bila u vezi. Za sve, ipak, postoji prvi put.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

VELIKA MRŽNJA

Milijana je, inače, govoreći o svojoj i Milojkovoj vezi, rekla da mrzi svaku devojku koja baci oko na njenog dragog, jer bi sve, kako kaže, želele da ga ukradu. Otkrila je i da je razlog za njihove sukobe upravo to što se mlade devojke lepe za njega, a pogotovo sada kada je postao javna ličnost.

RepublikaFoto: facebook.com/SillyTelly

Marić: Ne mogu im ništa

Milomir Marić, glavni urednik TV Hepi i siva eminencija "Parova", uveren je da se Milijana i Milojko istinski vole.

- Njihova ljubav je toliko jaka da čak ni Era Ojdanić nije uspeo da je poljulja - kaže Marić.

- Da, jako sam ljubomorna, mada mi Mikan ne daje povoda. Ali povod daju neke osobe koje nisu baš srećne što smo nas dvoje zajedno, jer bi verovatno one htele da budu sa njim - poručuje Milijana.

S druge strane, osim finansijskog momenta, njih dvoje su se odlučili za ulazak u rijaliti i da bi ona promovisala svoj talenat za razne stvari, za koji su uvereni da ga ima.

- Ona ne zna baš da peva, mada to mnogo voli. Ipak, sve može da se nauči. Mada, ja bih više voleo da moja Milijana bude foto-model - kaže Milojko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading