DRUGA KIJA KOCKAR Milijana zbog svoje ljubavne priče može da zaradi brdo para, evo kako

Autor: Republika

Vesti

23.03.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Božić koja je u ljubavi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem, može da postane pevačica jer su počela da joj se otvaraju i estradna vrata.

RepublikaFoto: instagram.com/lana_bozic__
Milojko i Milijana Božić

Mnogi menadžeri su u njoj videli novu Kiju Kockar, pa žele da je uzmu pod svoje i od nje naprave pevačku zvezdu. Milijani cela situacija koja se dešava otkako se otkrila njena veza s Milojkom prija, uživa u pažnji medija, sprema se za ulazak u "Parove" sa svojim partnerom, za kojeg će se udati 7. septembra, i razmišlja o ideji da snimi pesmu.

- Milijana je od ljudi sa estrade dobila već nekoliko ponuda da uđe u muzičke vode, a da li će do nekog dogovora doći i da li će ona pristati na to, zavisi od nje i njenih planova u budućnosti. Mogla bi da postane popularna pevačica - navodi izvor.

Bogdanovićeva je potvrdila naša saznanja, ali na pitanje da li će krenuti put estrade, ona još nema konkretan odgovor.

- Obožavam da pevam, po ceo dan nešto pevušim. Uglavnom je to neka lepa pesma za mog Milojka, pevam u kupatilu, gde god. Ne mogu da kažem da sam talentovana, ali nikad se ne zna, lepe su sve te ponude. Ko zna, mada bih ja više volela da budem manekenka - ispričala nam je Milojkova lepša polovina.

Međutim, ona otkriva da, ukoliko postane pevačica, ima samo jedan uslov - da joj menadžer bude njen Milojko.

- Mogla bih da postanem pevačica jedino ukoliko bi mi Milojko bio menadžer, kako drugačije. On se bavi muzikom i ima iskustva, a mi sve volimo da radimo zajedno - priznala je Milijana, a na našu konstataciju da je danas moderno da muževi budu menadžeri svojim ženama na estradi, pa i obrnuto, kaže:

- Pa jeste. On bi to najbolje radio, jer me poznaje, ali mislim da bih bila bolji foto-model.

Milojko je toliko zaljubljen u svoju mladu devojku da ipak priželjkuje da ona uđe u neki drugi svet.

- Ona ne zna baš da peva, mada to mnogo voli. Tačno je da sve može da se nauči, ali bih ja više voleo da ona bude foto-model. Lepa je, visoka i vitka, ima zelene oči - kaže Božić ponosno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading