I strani mediji preneli neobičnu ljubavnu priču iz Srbije: Evo šta austrijanci pišu o Milijani i Milojku

Autor: mediji, Republika

Vesti

20.03.2019

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Milijane (21) i Milojka (74) privukla je pažnju cele Srbije, a sada je o njima počelo da se piše i u inostranstvu! Austrijski tabloid "Kosmo" izvestio je o ljubavi Milijane Bogdanović i Milojka Božića, a preneli su mnoge detalje o kojima se priča kod nas.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milojko i Milijana

- Razlika od 50 godina ne predstavlja problem paru iz Požege, dok je Milojko poznavao Miljanu još od njenog detinjstva - navodi se na pomenutom sajtu, a mnoge će iznenaditi da su uradili detaljan prikaz njihove priče, sa mnoštvom izjava, fotografija i informacija iz njihovog života.

- Kada je Milijana rođena, Milojko je već bio penzioner. Godinama je radio u Beogradu, da bi odlučio da starost provede u rodnom mestu Pilatovići - stoji, između ostalog, u opširnom izveštaju ovih austrijskih medija.

Foto: Printscreen

- Kad je imala 17 godina došla je da mu pomogne oko poslova u kući, a veoma brzo dogodila se ljubav.

- Zaljubio sam se u njeno dobro srce i njenu lepotu - ističe Milojko - prenosi sajt.

- Ne volim mlade ljude. Brinula sam se o njemu kad nije bio dobro i ubrzo sam shvatila da sam se zaljubila - kaže Milijana - stoji u tekstu o ovom paru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading