Danas toplije, ali nas u nedelju očekuje pravo proleće

Autor: Tanjug

Vesti

15.03.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, malo toplije i u većem delu suvo, s najnižom temperaturom od -2 do pet i najvišom od 11 do 15 stepeni.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, malo toplije i uglavnom suvo.

Najniža temperatura u prestonici biće oko pet, a najviša oko 14 stepeni. U toku noći ka suboti očekuje se kratkotrajna kiša. Prema prognozi za narednih sedam dana, u subotu se u severnim i centralnim delovima zemlje očekuje umereno do potpuno oblačno, ujutro i pre podne mestimično s kišom, a posle podne i uveče razvedravanje. Na jugu pretežno sunčano.

U nedelju će biti najtopliji dan - u svim krajevima sunčano, s najvišom temperaturom od 22 do 25 stepeni. Ponedeljak i dalje topao i u većem delu pretežno sunčano s temperaturom od 20 do 23 stepena. Od utorka malo hladnije - kiša se očekuje na severu i zapadu Srbije, dok će od srede biti krajnje marginalna pojava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading