PROLEĆE VEĆ NA PAUZI: I danas oblačno sa kišom!

Autor: Tanjug

Vesti

12.03.2019

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas u centralnim i južnim delovima biti oblačno, ujutru i pre podne mestimično kiša i sneg, u brdsko-planinskim predelima sneg.

RepublikaFoto: pixabay.com

Na severu umereno oblačno i suvo. Uveče i tokom noći razvedravanje. Vetar će biti umeren i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 3, najviša od 4 na jugu do 10 stepeni Celzijusa na severu.

U Beogradu će biti umereno oblačno i suvo. Uveče i noću razvedravanje. Vetar umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura 3, najviša 9 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u sredu ujutro očekuje se hladno vreme, sa slabim mrazom, danju pretežno sunčano i malo toplije. U četvrtak će biti oblačno i hladno, mestimično sa kisom, u planinama sa snegom. U petak se očekuje prestanak padavina i malo toplije. Od subote pretežno sunčano i osetno toplije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading