Pre podne sunčano i toplo, uveče smrzavanje!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

01.03.2019

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će pre podne biti pretežno sunčano, posle podne postepeno naoblačenje, uveče i tokom noći ka suboti ponegde sa slabom kisom, uglavnom u zapadnim i jugozapadnim krajevima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vetar će biti slab i umeren, u Vojvodini i na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -2°C do 8°C, a najviša dnevna od 13°C do 17°C, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu će pre podne biti pretežno sunčano, posle podne postepeno naoblačenje, a tokom noći ka suboti moguća slaba kiša. 


Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 8°C, a najviša dnevna oko 15°C.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 8. marta:

U subotu pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa kišom, na visim planinama sa snegom, uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim krajevima. Posle podne prestanak padavina i postepeno razvedravanje. 

U nedelju malo do umereno oblačno i suvo. 


U ponedeljak pretezno sunčano i toplo, uveče i tokom noći naoblačenje sa kišom i to prvo u severnim i zapadnim krajevima. 

Zatim promenljivo oblačno mestimično sa kišom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading