Hteli da se osvete prodavačici: Deca zaključala kupce u kineskoj prodavnici, morala policija da ih oslobađa!

Autor: S.R.

Vesti

01.03.2019

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa dece koja je pokušala da ukrade igračku u jednoj kineskoj prodavnici u Prokuplju, a koju je prodavačica isterala, smislila je opak plan da joj se osveti. Naime, deca su se dosetila, pa su spolja zaključali prodavnicu lancem i katancem, tako da je morala da interveniše i policija.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Ilustracija

- Grupa klinaca muvala se po prodavnici koja je u podrumu Tržnog centra "Sokolana". Kada ih je radnica u ovoj kineskoj prodavnici isterala, oni su otrčali do druge kineske prodavnice, kupili katanac i lanac za bicikle i sa spoljne strane zaključali vrata prodavnice, a potom pobegli - priča nam jedan od kupaca koji se tu zadesio.

Klince je radnica uhvatila u pokušaju krađe i izbacila ih, a oni su, iz osvete, i nju i mušteriju zaključali u radnji

Jedna starija žena, koja je u tom trenutku bila u prodavnici, krenula je da izađe iz prodavnice i shvatila da su vrata zaključana. Odmah je pozvala policiju i rekla im da dođu jer su je navodno "Kinezi zarobili u radnji"! Međutim, kada se pojavila policija, stariju ženu bilo je teško ubediti da to nisu učinili vlasnici prodavnice, koji su takođe sa njom bili u radnji. Na kraju je katanac uklonjen i svi su izašli napolje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading