Uručena pomoć petočlanoj porodici Pantić iz Zagorice

Autor: media-ps.rs

Vesti

15.02.2019

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uručena je pomoć porodici Pantić iz sela Zagorica kod Topole. Otac Petar (45) majka Nataša (41) i njihove tri ćerke, Valentina (treći razred), Nikolina (prvi razred) i najmlađa Kristina (4 godine)

RepublikaFoto: pixabay.com

Nataša je radila u MK "Rudnik “ ali je morala da napusti posao zbog dece. Petar radi u nadnici kada je sezona ali kada nema posla predstoji mu težak posao da prehrani porodicu.

Dečiji dodatak nije dobio jer imaju zemlju a zbog teškog rada ima problema sa kičmom i ne može a i nema mašine da obrađuje zemlju .

U razgovoru za portal MEDIA PS i agenciju Spale Info, Petar je zamolio dobre ljude koji bi mogli da mu pomognu da se zaposli u nekoj firmi gde bi primao redovnu platu jer u protivnom ne bi mogao da sam izdržava petočlanu porodicu.

Pohvalio je da su mu deca odlična, lepo vaspitana i na sreću zdrava tako da netroši neki dinar u nadnici za njihovo lečenje .

Kuća je stara, ima vodu ali nema kupatilo, pa s obzirom da ih je pet u porodici, to mu je, kako kaže, veliki problem.

Skoro je počela sa radom grupa "Sve besplatno za Aranđelovčane" koja se bavi prikupljanjem odeće, obuće i svega ostalog što vama ne treba a nekom to mnogo znači je prikupljenu pomoć uručili porodici  Pantić .

Na pitanje koliko su zadovoljni pomoći Petar nam je rekao da su prezadovoljni i da deca sa suzama u očima pakuju poklone koji će im biti prva pomoć i zahvaljuju se na donaciji ali oni ključni problemi o kojima smo razgovarali ostaju i dalje .

Molimo dobre ljude koji mogu da pomognu da se odazovu na molbu našeg sagovornika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading