Mitrović otvorio tviter nalog: Pogledajte šta je prvo napisao!

Autor:

Vesti

11.02.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik medijske kuće "Pink" Željko Mitrović poznat je kao neko ko bez dlake na jeziku komentariše aktulena dešavanja u našoj zemlji.

RepublikaFoto: youtube.com/multimedium
Željko Mitrović

Svestan značaja društvenih mreža, Mitrović je odlučio i da otvori Tviter nalog, jer je to još jedan od načina da se dopre i do ljudi kojima je stalo do Srbije, ali i do onih koji nemaju jasne ideje šta bi sa našom zemljom radili i kako bi njenim građanima pomogli.

Uostalom, pogledajte šta stoji u Željkovom prvom tvitu:  

- Nikada neću prihvatiti nagodbu, kojom bi oni prestali da govore laži o meni, ako bih ja prestao da govorim istinu o njima - stoji na Mitrovićevom nalogu, a zatim sledi:

- Biti mlak idejno, a borben fizički ne znači da su neki značajni već duboko i mentalno oštećeni. Srbija nije kuglana u kojoj smo svi mi čunjevi, a oni kugle a kada malo bolje razmislim moju veliku "glavudžu" nikako ne mogu progurati kroz njihova "sićušna vešala". 

Foto: twitter.com/@zeljkomitrovic_

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading