(FOTO) Osnovac iz Koteža traži našu pomoć! Molim te dragi pronalazaču, vrati mi...

Autor:

Vesti

09.02.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naselju Kotež proteklih dana pojavio se oglas koji je svojom rukom ispisao jedan školarac iz ovog naselja. U oglasu on moli sugrađane da mu pomognu da pronađe svoj izgubljeni ranac.

Foto: Ilustracija

Ovaj školarac zaboravio je svoj ranac u autobusu na liniji 43. Milanova mama je istog dana podelila objavu na društvenim mrežama i zamolila da se pomogne u pronalaženju Milanovog ranca. Nažalost, ranac još nije pronađen.

- Molim te dragi pronalazaču, poslednji radni dan polugodišta, u četvrtak 31.01.2019. vraćajući se iz škole autobusom 43 u 11.15 časova, od velike radosti za raspustom, ja izletim iz autobusa i zaboravim moj školski ranac. I sada sam mnogo tužan a i moja porodica. Molim vas vratite mi moj ranac. – Milan.

Ukoliko ste primetili ili pronašli ranac možete kontaktirati Milanovu mamu na broj 065/6604737. Pomozimo Milanu da pronađe svoj ranac pre nego što se raspust završi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladeta

11.02.2019 09:22

Pre će dobiti osmicu na lutriji. Srbija je ovo.