Spalite svoje brige na mlad mesec: Ovaj mali ritual će uništiti sve što vas koči u životu!

Autor: Republika

Vesti

04.02.2019

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi kalendari fazu mladog meseca pokazuju kao zacrnjeni mesec (mrtvi mesec), pokazujući dalje time da Mesec ne može da se vidi po noći jer se nalazi između Zemlje i Sunca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Međutim novi mladi mesec povezan je sa počecima i s povećanjem svesti.

Ukoliko ste trenutno u stanju u kom jedva čekate da vam se ostvari neka želja, razmislite kakva je, jer za ispunjenje potrebno je da ona bude realna i promišljena.

Mesec može uticati na dve strane: na sreću i ljubav. Svaki mesečev ritual, sa druge strane, treba precizno i detaljno sprovesti kako bi dao rezultate koje želite.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Spalite svoje brige

Ovaj ritual je posebno moćan, jer doslovno sve smanjuje: misao, osećaj, nameru, želju kao i problem. Ovaj ritual počinje s jednostavnim komadom papira. Na mali komad papira, napišite ono što vas muči.

Na primer, možda ste napisali: "Mržnja prema sebi", "Moja ljubomora na...", "Ne mogu se zauzeti za sebe" i tako dalje. Imajte na umu da su neke emocije i iskustva zapravo blagotvorne i korisne za nas na neočekivane (a često i surove) načine, poput tuge i čežnje.

Ovaj ritual će funkcionisati samo s autodestruktivnim strahovima, željama i namerama. Nakon što ste zapisali problem na komad papira, nađite sigurno mesto i spalite ga.

Najsigurnije je izabrati mesto na otvorenom, iz bezbednosnih razloga.

Nakon što ste pronašli odgovarajuće mesto (pazite da plamen ne izmakne kontroli), sedite u tišini nekoliko minuta. Razmišljajte o tome što ste napisali na komadu papira i kako to utiče na vaš život. Kada budete spremni da istinski otpustite te osećaje, zapalite papir i gledajte kako se pretvara u pepeo.

Takođe, možete izreći malu molitvu ili nekoliko reči kao što su: "Neka bude", "Ja sam spreman/spremna da krenem dalje" ili "Prihvatam kraj".

Ovaj ritual možete ponoviti kad god želite. Ne samo da će vam pomoći u prihvaćanju stvari, u pronalasku snage i odlučnosti, nego će takođe i poslati vrlo snažnu poruku nesvesnom umu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading