Šok istraživanje! Dušmani smanjili si*e Srpkinjama

Autor: J. JOKANOVIĆ - A. MARTINOVIĆ

Vesti

02.02.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatice i Crnogorke potukle Srpkinje, ali samo na papiru, slažu se sagovornici Srpskog telegrafa!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Sajt Science Database Online objavio je veliko istraživanje u kojim zemljama žive žene sa najbujnijim grudima, a na toj lestvici naše žene plasirale su se dosta lošije od prvih komšinica.

Istraživanje je obuhvatilo 400.000 žena starosti između 28 i 30 godina koje nisu koristile usluge plastičnog hirurga, a prema tim rezultatima najveće grudi imaju Amerikanke, zatim devojke iz Kanade, dok su na trećem mestu Afroamerikanke. Naše žene su zauzele zlatnu sredinu, 58. mesto od 108 zemalja.

Međutim, ono što Srpkinje najviše pogađa to je da su se na toj lestvici našle 14 mesta niže u odnosu na Crnogorke (44) i čak 26 mesta ispod Hrvatica (32). 

SVI SE OPERIŠU

Ipak, Igor Maljković, plastični hirurg, ne deli mišljenje da Srpkinje imaju manje grudi od naših susetkinja.

- Ne znam kako je pravljeno istraživanje, ali mi u startu ne deluje kao referentno. Po broju operacija koje se kod nas rade ispada da niko u regionu nema grudi, dolaze i naše žene, Hrvatice, Crnogorke, Bosanke. Ja se najčešće susrećem sa malim grudima, ali bih rekao da smo sa Hrvaticama tu negde jer dolaze u podjednakom broju, budući da su kod nas operacije dosta povoljnije, a tome treba dodati i one koje se operišu tamo. Sa druge strane, dok kod nas operiše 140 plastičnih hirurga, u Crnoj Gori ih možda ima petoro, pa nije uporedivo - dodaje Maljković.

Reakcije

Ognjen Amidžić, voditelj

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ognjen Amidžić

Ne znam šta su uzeli u obzir za istraživanje, ali ne slažem se da Srpkinje kaskaju za ženama u regionu. Mislim da su grudi naših žena sasvim u redu i što se tiče veličine i čvrstine i da će se složiti većina muškaraca

Lidija Vukićević, glumica

RepublikaFoto: Promo foto
Lidija Vukićević

Ja sam uverena da su Srpkinje uvek najbolje i ispred svih u svemu, a ne samo u tome

Era Ojdanić, pevač 

Ja sam, dao bog, imao iskustva sa ženama iz celog regiona i tvrdim da Srpkinje imaju najbolje grudi. Nisam primetio da su manje od ostalih, ali nije, uostalom, ni bitna veličina, već kvalitet, onaj osećaj ispod ruke kad stisneš. E, tu našim ženama nema ravnih

Dušica Jakovljević, voditeljka

RepublikaFoto: e-stock/R. RISTIĆ
Dušica Jakovljević

Još u vreme Jugoslavije, ma koliko su egzotične bile Splićanke i žene sa mora, kao i Makedonke iz Skoplja, rasne Crnogorke, uvek su svi muškarci bili posebno ludi za Srpkinjama, simbolima ženstvenosti. A sada je takav trend da su grudi nebitne, važno je da imate mozga

Međutim, nemaju samo Hrvatice i žene Đetića navodno veće grudi od naših nego i Bugarke, koje se od svih zemalja regiona najbolje kotiraju i ušle su u top 20. Od evropskih zemalja tu su još i Nemice, Finkinje, Šveđanke, Dankinje, Špankinje, Poljakinje.

Sa druge strane, najmanje grudi imaju Afrikanke i Azijatkinje, i to stanovnice Filipina, Malezije, Bangladeša, Samoe, Solomonskih Ostrva, Tajvana, Vijetnama, Tajlanda, Laosa, Mozambika.

Marić: U mladosti su me više privlačile grudi, a danas volim lepu zadnjicu

U ZADNJICAMA SMO PRVI

Seksolog Jovan Marić kaže da je u pitanju genetika i da Srpkinje ne trebaju da bri jer velike grudi znače ravna zadnjica.

- Sve je stvar genetike. Crnogorci su poznati po visini, imaju najviše košarkaše, tako žene imaju velike grudi, isto važi i za Hrvatice. Postoji pravilo - velike grudi, mala zadnjica. Zato Srpkinje imaju bujniju zadnjicu. Ja sam imao dve faze u životu, u mladosti su me više privlačile grudi, sad me velike grudi odmah asociraju na silikone. Danas volim da ima lepu pozadinu - iskren je Marić.

TOP 20

1. SAD (belkinje)
2. Kanada
3. SAD (Afroamerikanke)
4. Irska
5. Poljska
6. Velika Britanija
7. Holandija
8. Kolumbija
9. Island
10. Venecuela
11. Turska
12. Australija
13. Novi Zeland
14. Norveška
15. Nemačka
16. Finska
17. Švedska
18. Danska
19. Španija
20. Bugarska

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading